Online Diary .The Storyy :)

Sunday, 4 November 2012

No tittle -z-

Assalamualaikum , 
Hi arinih nanak updated blogg . fuhhhhhhhhh . berhabuk lahhhhh :*
jyeah , besok 5/11/2012 , budak form 5 amik SIJIL PELAJARAN MALAYSIA kan ? haaa , aku pun terselit jugak kat situ , haha . wish me luck babe :) tawakal jelah kat Tuhan , belajar pun banyak skip sebab masuk hospital haritu , hope dapat jawab semua . 
Hm , dalam waktu nak exam nih ada pulak problem aku . sedihhhhhh -,- jyeah , memang senang kan cakap . tapi takan aku nak seksa diri aku . perhh , sakit dohh . kalau lah tak serious dalam relay . tak yah lah bersayang sayang , tak yah lah bagi aku harapan yang tinggi macam gunung , aku taklarat aa nak daki . hmm , kau surh aku tunggu kau , bila aku da tunggu kau 2 bulan , nih yang kau balas kat aku , apa siak salah aku at kau ? Kita hanya berkawan , okay , tu anggapan kau , bukan aku okeyy . Mama tahu aku sayang kau macam mana , mama banyak tahu pasal kita . aku ppun pernah bercinta 4tahun jugak , tak pernah jumpa . aku pun serik jugak . hmm . aku bukan tak nak jumpa kau , ada sebab aku tak nak jumpa kau , kau nak tahu apa sebab nya ? sebab nya , aku takut lepas kita jumpa naty kau tinggal kan aku , masa tu aku pun sayang kau , perhh , aku takut gilaa . Aku tak macam perempuan yang macam kau nak , aku takpandai nak ikot style kau ni ,,  Aku suka simple jee , kau nak yang comel , okeyy , aku nih hodoh kn . tapee :) tapi sebenarnya aku sayang kau , tahu ? kau ingat aku tipu ?? perasaan aku lah weyy , buat apa nak tipu kn ? tak dee guna nya .
Hmm , harap aku dapat jawab periksa dengan tengang besok , ILOVEYOU BAHASA MELAYU


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, 16 September 2012

Assalamualaikum ..
Hmm , tak tahu lah nak cakap apa , aku dah bosan lah hidup macam nih .. ada jee dugaan aku kan . dari from 1 sampai form 5 nih adee je masalah dengan budak nih , fedup doh ! korang bolelah cakap sabar . korang tak rasa apa yang aku rasa .. kalau aku tahu semua nih jadi .. Hmm , aku memang dah jauhkan diri dari korang ahh .. aku pun taknak bergaul gn korangg .. sakit hati doe .. bukan korang jee kawan aku .. aku pun tak heran korang nak pulau pulau aku .. aku pun tak kesah , biar tadee kawan kot lg baguss .
Lagipum , aku tak mati kalau hilang korang dari hidup aku , sebab kau tak penting . yang penting dalam hidup aku sekarang , masa depan aku .. Mak Bapak aku ! Mak bapak korang pun tak bagi aku makan .. Suka hati korang ah nak buat apee , kenapa ? seronok ah nak malu malu kan aku ? seronok ? pergi mati ah dengan korangg .. Aku bukan apee , ade sebab aku cerita at orang lain .. aku tanak bersubahat je dengan korang .. tapi bukan aku cerita at semua orangg , cuma aku cerita at dia jee.
Aku pikir pikir kan balik , masa depan aku lagi penting dari korangg , so .... suka hati korang heh ? lepas nih buat ah haluan masing masing .. nak pukul aku ? go on , aku tak peduli . yang penting aku tak sentuh kau langsung ! Kau boleh buat selagi kau bolehh . aku pun tanak pikir . hope korang dapat result yang baik lah heh dalam SPM naty .. and please be yourself :) kGood !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 15 September 2012

Crush

Hi koranggggg . heww :)
haa , arynih tatahu lah kenapa rajun sangat nak update blog . ohh lupaa , line curik dekat office bapak aku .
tu lahh aku rajin sangat :p .. heww , btw title aku ni about crush . ? elelele , macam lah korang tade crush kan ? mesty adee kan ? kan kan kan ? alahhh , tak yah tipu lahh . 

btw aku kan sebenarnyaa kan ade crush taww , aku sayang dia :) tapi dea kata dea perlukan masa .
kayy tapea , aku dah luahkan apa yang aku rasaa . sorry if buat kau tak selesa yeww sayang :) .
tapi kita text pun dah macam couple kan ? lol -.-

kitarang kenal dekat twitter :) , dia nk jumpaa , tapi aku kata .. belum masanya lg .. aku tak ready lagi lah nak jumpa :) sorry taww ! one day naty kita jumpa k . aku takut nak jumpaa . hmm . takut kau tak accept aku jaa . hmm , tatahu lahhh .

k niehhhh jeea , gua tade mudddddd :(

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 14 September 2012


Hi , dia Izdihar binti Ismail :)
diaa comel kan ? haa , dia kaka kesayangan akuu . dia always adee dengan akuu . dah macam sibling jee kitaorangg nih .. happy sangat dapat kaka macam dia . agak kemerengan jugak macam akuu :* sayang dia much n muchh .. kaka , adik sayang kakak :)



Hi , dia Farahh :) kaka kesayangan akuu jugakk :*
rindu nak date date dengan diaa , last date masa tahun lepas kat kedai makan birin .. alahai , tu pun tak makan .. minum jee , malu kata nya ? hahhaha , kayy , naty kita jumpa kita makan kepci , tapi kaka belanjee adik kayy ? 
sayang kakak pendett :p
hi , dia Nurul Ulfa binti Bachok :) ehhh , betulkan adik ejaa nih?
kita kenal dia dekat Mlifee :) lesungg pipit diaa , aummm ! sayang kaka nihh .. dia always nasehat kan aku , naty adek balik pontian kita meet taw kaka :) 


Aummmmm , nih kaka kesayangan akuuu :) comel kankankan ?
kitaorang jumpa kat mlife jugak nihh , sayang diaa , thanks kaka always dengan adik .. arytu kitaorang lost contact :'( sedihh , tapi dah jumpa balik , i love you kaka !!


>> Haa , diaorang lah jantung hati aku yang aku ada , diaorang selalu nasehat aku , diaorang selalu buat aku happy and diaorang jugak selalu adaa time aku sedihh , jangan rampas diaorang dari aku ehh , aku sayang diaorang sangat sangat  :)) kaka , i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 13 September 2012

menyesal :'(

Assalamualaikum. 
Hi korang , korang suka tak kawan makan kawan ? suka tak suka tak?
hhmm , benci wayy orang macamnih . SELFISH ! aku menyapah dah dengan diaorang nih semua , semua pikir kan diri sendiri ..

ingat aku nih apee nak kena tanggung dosa kau ? aku nih pun ada dosa sendiri , takkan lah aku nak kena tanggung dosa korang ? besar pulak tuu , yelah dosa buat maksiat , nthen aku pun dapat dosa bersubahat buat maksiat . buat dalam bilik aku lagi , tempat aku sembahyang .. 
what the fuck !!!!! aku benci gila babi lah dengan korangg .. 

yang lagi sorag tu pun samaa , ape masalah tah nak bgtahu rahsia tu kat diaorang .. sedangkan kau sendiri pun ade kutuk kutuk dia kan ? aku tasuka diaorang kutuk kau !!!!!! , kau tu dah baik sangat dengan aku ..takkan akyu nak biarkan diaorang kutuk kutuk kauu . yeahh , mmg diaorg kata diaorg tak kutuk kauu . kau tu tasekolah sini .. tak satu kelas dengan diaorg .. kau sekolah lain . diaorang selalu ;ah kutuk kau ! cuma aku tanak bg tahu kau jee . aku tanak kau sedih , paham ? kawan kau pun ada cakap diaorang ada kutuk kau , apee nih wayy .. kau dah baik sngat dah dengan aku  takkan aku nak tikam kau dari belakang .. tapi kalau kau nak sangat percaya ckp diaorg , pergi lahhhhhhhhhh .
kau ingat janji kau tauuuuu ? first salary kita naty , kita g haneyymoon kat pulauu tioman yang kau ajak aku sangat tuuuuu !!!! good luck untuk Spm kau naty kayyy :)))

lepas nih aku dah tak pedulik lagi lah dengan korang dalam kelas , korang jangan harap lah aku nak ngaku kawan lagi ,, korang tak rasa apa yang aku rasa , tapeaa , i will pay :) middle up for youuu 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 29 August 2012

i miss you .

dahh dekat seminggu kita break kan sayang ? and selama seminggu tu jugak lah aku menangis tenguk perangai kauu .
i miss very much biyyyyyyyyy :'( kenapa kau tak fikir perasaan aku wayyy ? kau happy dekat sanaa . Aku kat sini ? ari ari aku text kauu . kau balas pun takk . tapeaa . aku tak kesahh ..

aku tunggu text kau . tunggu kau tepon . hmm :'( 
kenapaa semua nih terjadi wayyyyyyyy . akuuu tatao lah kenapa .
aku nak jumpaa kau wayy . nak sangat . tolongg lahhhhh :'(
aku rindu suaree kau . aku rinduu ketawa kau . aku rinduuu nak dengar kau panggil aku sayanggg :(

banyak kot kenangan aku gn kau ? kau mintak aku lupakan kau . sorry aku tak boleh buat semua tuu .
aku tatahu lahhh . aku tak sanggup tenguk kau dengan orang lain .. aku sayang kau . aku tanak tenguk kau dengan orang lain , tanak tanak tanak . please T.T

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 24 August 2012

My Relay Its OVER !

Assalamualaikum ..
Hi korang , nak tahu tak semalam 25 / 8 / 2012
hmm , sedihh wayy T,T
dia text aku dia cakap " nak cakap someting nie. " aku pun reply " emm , ape."
darah aku dah berderau siot .. aku ngat kan dia nak cakap dia sayang akuuuuuuu :') 
tapiiiiiiiiiii , dia cakap " LUPAKAN AKU" damn it .
airmata bole tahan lagi nih , akuu pujuk jugak . aku cakap aku taknak ..
tapi dia tetap nak aku lupa kan dia :'( meleleh airmata aku depan orang , ah aku tak pedulik ah apa orang nak cakap , yangpenting aku taknak lupakan dia . aku sayang dia ..
ptg tuu aku call dia . tapi dea tetap nak jugak aku lupakan diaa . tapi kenapa? kenapa dia nak suruh aku buat semua tu ? aku tak boleh nak buat semua tuu ..
hmm , sapu tangan kau ada pada aku wayyy :'( aku sedih sangat bila tengok gambar kita .. text text kita . banyak gila way kenangan . menyesal aku berenti jumpa kau arytu .. aku tak sangka pulak tu kali terakhir aku dapat jumpa dia :'( Ya Allah , aku nak dia balik . tolong lah bukak kan pintu hati dia !
kenapaa wayy ? salah kee aku sayang en kau haa ? kenapa kau dah jumpa gf lagi cantik dr aku ehh ? aku tak heran lahhh ! aku tak mintak pape pun at kauu . aku just mintak kau jaga hubungan kita jee .kau jangan risau lah aku tak kikis pun duit kau , aku sesajaa je mintak kau belanja Mcd . aku taknak pun semua tuu .
Aku sayang sangat kat kau tapi kenapa kau buat macamnih wayy ? kau cakap senang " lupakan kau , simple" bg kau simplelah :') tpi bg aku ? sikit tak simple , bapak ah nak suruh aku lupakan kau. aku sayang doh at kau ..
kau dah janji kan taknak tinggalkan aku ? tapi mana jnji kau ? aku taknak wayy n aku tak sanggop tengok kau dengan orang lain . kau boleh happy dengan orang lain tapi aku kat sini ? kautak pikir keeeeeeeeeeeeeee?
kau cakap aku tak bahagia dengan kau ? aku tak cakap pun macam tu .aku cukup bahagia wayy dengan kau .cuma kau jee yang tatahu semua tuu ! aku nak kau balik lah hoi .. pleasee :'( i need you .

AKU NAK JE JERIT SEKUAT KUAT NYA AND AKU NAK CAKAP AKU TAK NAK LUPAKAN KAU :'(
-ROY EFFANDY BIN ROSLAN-

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by xiao eyraaa