Online Diary .The Storyy :): menyesal :'(

Thursday, 13 September 2012

menyesal :'(

Assalamualaikum. 
Hi korang , korang suka tak kawan makan kawan ? suka tak suka tak?
hhmm , benci wayy orang macamnih . SELFISH ! aku menyapah dah dengan diaorang nih semua , semua pikir kan diri sendiri ..

ingat aku nih apee nak kena tanggung dosa kau ? aku nih pun ada dosa sendiri , takkan lah aku nak kena tanggung dosa korang ? besar pulak tuu , yelah dosa buat maksiat , nthen aku pun dapat dosa bersubahat buat maksiat . buat dalam bilik aku lagi , tempat aku sembahyang .. 
what the fuck !!!!! aku benci gila babi lah dengan korangg .. 

yang lagi sorag tu pun samaa , ape masalah tah nak bgtahu rahsia tu kat diaorang .. sedangkan kau sendiri pun ade kutuk kutuk dia kan ? aku tasuka diaorang kutuk kau !!!!!! , kau tu dah baik sangat dengan aku ..takkan akyu nak biarkan diaorang kutuk kutuk kauu . yeahh , mmg diaorg kata diaorg tak kutuk kauu . kau tu tasekolah sini .. tak satu kelas dengan diaorg .. kau sekolah lain . diaorang selalu ;ah kutuk kau ! cuma aku tanak bg tahu kau jee . aku tanak kau sedih , paham ? kawan kau pun ada cakap diaorang ada kutuk kau , apee nih wayy .. kau dah baik sngat dah dengan aku  takkan aku nak tikam kau dari belakang .. tapi kalau kau nak sangat percaya ckp diaorg , pergi lahhhhhhhhhh .
kau ingat janji kau tauuuuu ? first salary kita naty , kita g haneyymoon kat pulauu tioman yang kau ajak aku sangat tuuuuu !!!! good luck untuk Spm kau naty kayyy :)))

lepas nih aku dah tak pedulik lagi lah dengan korang dalam kelas , korang jangan harap lah aku nak ngaku kawan lagi ,, korang tak rasa apa yang aku rasa , tapeaa , i will pay :) middle up for youuu 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by xiao eyraaa