Online Diary .The Storyy :): September 2012

Sunday, 16 September 2012

Assalamualaikum ..
Hmm , tak tahu lah nak cakap apa , aku dah bosan lah hidup macam nih .. ada jee dugaan aku kan . dari from 1 sampai form 5 nih adee je masalah dengan budak nih , fedup doh ! korang bolelah cakap sabar . korang tak rasa apa yang aku rasa .. kalau aku tahu semua nih jadi .. Hmm , aku memang dah jauhkan diri dari korang ahh .. aku pun taknak bergaul gn korangg .. sakit hati doe .. bukan korang jee kawan aku .. aku pun tak heran korang nak pulau pulau aku .. aku pun tak kesah , biar tadee kawan kot lg baguss .
Lagipum , aku tak mati kalau hilang korang dari hidup aku , sebab kau tak penting . yang penting dalam hidup aku sekarang , masa depan aku .. Mak Bapak aku ! Mak bapak korang pun tak bagi aku makan .. Suka hati korang ah nak buat apee , kenapa ? seronok ah nak malu malu kan aku ? seronok ? pergi mati ah dengan korangg .. Aku bukan apee , ade sebab aku cerita at orang lain .. aku tanak bersubahat je dengan korang .. tapi bukan aku cerita at semua orangg , cuma aku cerita at dia jee.
Aku pikir pikir kan balik , masa depan aku lagi penting dari korangg , so .... suka hati korang heh ? lepas nih buat ah haluan masing masing .. nak pukul aku ? go on , aku tak peduli . yang penting aku tak sentuh kau langsung ! Kau boleh buat selagi kau bolehh . aku pun tanak pikir . hope korang dapat result yang baik lah heh dalam SPM naty .. and please be yourself :) kGood !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 15 September 2012

Crush

Hi koranggggg . heww :)
haa , arynih tatahu lah kenapa rajun sangat nak update blog . ohh lupaa , line curik dekat office bapak aku .
tu lahh aku rajin sangat :p .. heww , btw title aku ni about crush . ? elelele , macam lah korang tade crush kan ? mesty adee kan ? kan kan kan ? alahhh , tak yah tipu lahh . 

btw aku kan sebenarnyaa kan ade crush taww , aku sayang dia :) tapi dea kata dea perlukan masa .
kayy tapea , aku dah luahkan apa yang aku rasaa . sorry if buat kau tak selesa yeww sayang :) .
tapi kita text pun dah macam couple kan ? lol -.-

kitarang kenal dekat twitter :) , dia nk jumpaa , tapi aku kata .. belum masanya lg .. aku tak ready lagi lah nak jumpa :) sorry taww ! one day naty kita jumpa k . aku takut nak jumpaa . hmm . takut kau tak accept aku jaa . hmm , tatahu lahhh .

k niehhhh jeea , gua tade mudddddd :(

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 14 September 2012


Hi , dia Izdihar binti Ismail :)
diaa comel kan ? haa , dia kaka kesayangan akuu . dia always adee dengan akuu . dah macam sibling jee kitaorangg nih .. happy sangat dapat kaka macam dia . agak kemerengan jugak macam akuu :* sayang dia much n muchh .. kaka , adik sayang kakak :)



Hi , dia Farahh :) kaka kesayangan akuu jugakk :*
rindu nak date date dengan diaa , last date masa tahun lepas kat kedai makan birin .. alahai , tu pun tak makan .. minum jee , malu kata nya ? hahhaha , kayy , naty kita jumpa kita makan kepci , tapi kaka belanjee adik kayy ? 
sayang kakak pendett :p
hi , dia Nurul Ulfa binti Bachok :) ehhh , betulkan adik ejaa nih?
kita kenal dia dekat Mlifee :) lesungg pipit diaa , aummm ! sayang kaka nihh .. dia always nasehat kan aku , naty adek balik pontian kita meet taw kaka :) 


Aummmmm , nih kaka kesayangan akuuu :) comel kankankan ?
kitaorang jumpa kat mlife jugak nihh , sayang diaa , thanks kaka always dengan adik .. arytu kitaorang lost contact :'( sedihh , tapi dah jumpa balik , i love you kaka !!


>> Haa , diaorang lah jantung hati aku yang aku ada , diaorang selalu nasehat aku , diaorang selalu buat aku happy and diaorang jugak selalu adaa time aku sedihh , jangan rampas diaorang dari aku ehh , aku sayang diaorang sangat sangat  :)) kaka , i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 13 September 2012

menyesal :'(

Assalamualaikum. 
Hi korang , korang suka tak kawan makan kawan ? suka tak suka tak?
hhmm , benci wayy orang macamnih . SELFISH ! aku menyapah dah dengan diaorang nih semua , semua pikir kan diri sendiri ..

ingat aku nih apee nak kena tanggung dosa kau ? aku nih pun ada dosa sendiri , takkan lah aku nak kena tanggung dosa korang ? besar pulak tuu , yelah dosa buat maksiat , nthen aku pun dapat dosa bersubahat buat maksiat . buat dalam bilik aku lagi , tempat aku sembahyang .. 
what the fuck !!!!! aku benci gila babi lah dengan korangg .. 

yang lagi sorag tu pun samaa , ape masalah tah nak bgtahu rahsia tu kat diaorang .. sedangkan kau sendiri pun ade kutuk kutuk dia kan ? aku tasuka diaorang kutuk kau !!!!!! , kau tu dah baik sangat dengan aku ..takkan akyu nak biarkan diaorang kutuk kutuk kauu . yeahh , mmg diaorg kata diaorg tak kutuk kauu . kau tu tasekolah sini .. tak satu kelas dengan diaorg .. kau sekolah lain . diaorang selalu ;ah kutuk kau ! cuma aku tanak bg tahu kau jee . aku tanak kau sedih , paham ? kawan kau pun ada cakap diaorang ada kutuk kau , apee nih wayy .. kau dah baik sngat dah dengan aku  takkan aku nak tikam kau dari belakang .. tapi kalau kau nak sangat percaya ckp diaorg , pergi lahhhhhhhhhh .
kau ingat janji kau tauuuuu ? first salary kita naty , kita g haneyymoon kat pulauu tioman yang kau ajak aku sangat tuuuuu !!!! good luck untuk Spm kau naty kayyy :)))

lepas nih aku dah tak pedulik lagi lah dengan korang dalam kelas , korang jangan harap lah aku nak ngaku kawan lagi ,, korang tak rasa apa yang aku rasa , tapeaa , i will pay :) middle up for youuu 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by xiao eyraaa