Online Diary .The Storyy :): August 2012

Wednesday, 29 August 2012

i miss you .

dahh dekat seminggu kita break kan sayang ? and selama seminggu tu jugak lah aku menangis tenguk perangai kauu .
i miss very much biyyyyyyyyy :'( kenapa kau tak fikir perasaan aku wayyy ? kau happy dekat sanaa . Aku kat sini ? ari ari aku text kauu . kau balas pun takk . tapeaa . aku tak kesahh ..

aku tunggu text kau . tunggu kau tepon . hmm :'( 
kenapaa semua nih terjadi wayyyyyyyy . akuuu tatao lah kenapa .
aku nak jumpaa kau wayy . nak sangat . tolongg lahhhhh :'(
aku rindu suaree kau . aku rinduu ketawa kau . aku rinduuu nak dengar kau panggil aku sayanggg :(

banyak kot kenangan aku gn kau ? kau mintak aku lupakan kau . sorry aku tak boleh buat semua tuu .
aku tatahu lahhh . aku tak sanggup tenguk kau dengan orang lain .. aku sayang kau . aku tanak tenguk kau dengan orang lain , tanak tanak tanak . please T.T

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 24 August 2012

My Relay Its OVER !

Assalamualaikum ..
Hi korang , nak tahu tak semalam 25 / 8 / 2012
hmm , sedihh wayy T,T
dia text aku dia cakap " nak cakap someting nie. " aku pun reply " emm , ape."
darah aku dah berderau siot .. aku ngat kan dia nak cakap dia sayang akuuuuuuu :') 
tapiiiiiiiiiii , dia cakap " LUPAKAN AKU" damn it .
airmata bole tahan lagi nih , akuu pujuk jugak . aku cakap aku taknak ..
tapi dia tetap nak aku lupa kan dia :'( meleleh airmata aku depan orang , ah aku tak pedulik ah apa orang nak cakap , yangpenting aku taknak lupakan dia . aku sayang dia ..
ptg tuu aku call dia . tapi dea tetap nak jugak aku lupakan diaa . tapi kenapa? kenapa dia nak suruh aku buat semua tu ? aku tak boleh nak buat semua tuu ..
hmm , sapu tangan kau ada pada aku wayyy :'( aku sedih sangat bila tengok gambar kita .. text text kita . banyak gila way kenangan . menyesal aku berenti jumpa kau arytu .. aku tak sangka pulak tu kali terakhir aku dapat jumpa dia :'( Ya Allah , aku nak dia balik . tolong lah bukak kan pintu hati dia !
kenapaa wayy ? salah kee aku sayang en kau haa ? kenapa kau dah jumpa gf lagi cantik dr aku ehh ? aku tak heran lahhh ! aku tak mintak pape pun at kauu . aku just mintak kau jaga hubungan kita jee .kau jangan risau lah aku tak kikis pun duit kau , aku sesajaa je mintak kau belanja Mcd . aku taknak pun semua tuu .
Aku sayang sangat kat kau tapi kenapa kau buat macamnih wayy ? kau cakap senang " lupakan kau , simple" bg kau simplelah :') tpi bg aku ? sikit tak simple , bapak ah nak suruh aku lupakan kau. aku sayang doh at kau ..
kau dah janji kan taknak tinggalkan aku ? tapi mana jnji kau ? aku taknak wayy n aku tak sanggop tengok kau dengan orang lain . kau boleh happy dengan orang lain tapi aku kat sini ? kautak pikir keeeeeeeeeeeeeee?
kau cakap aku tak bahagia dengan kau ? aku tak cakap pun macam tu .aku cukup bahagia wayy dengan kau .cuma kau jee yang tatahu semua tuu ! aku nak kau balik lah hoi .. pleasee :'( i need you .

AKU NAK JE JERIT SEKUAT KUAT NYA AND AKU NAK CAKAP AKU TAK NAK LUPAKAN KAU :'(
-ROY EFFANDY BIN ROSLAN-

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 17 August 2012

No title :'/

Assalamualaikum , 
hi korang . aku nak cerita nih .. sedih sedih dan sedih ;'(
Aku tak sedap hati dengan perangai dia sekarang nih .. selalu jugak usya gambar kat facebook diaa .
ada gambar perempuann .. tahu lahh ex . tapi siapa yang tak jeles kan ? hmm , tatahu lah . nak tegur dia , takut dia marah lebih baik aku diam kan diri macam orang bodohhhhh !
Before kitaorang jumpa , dia tak pernah tak text n call akuu .. selalu ada dengan aku .. hmm .
tapi sekarang ? tengah malam kitaorg baru msg .. kalau aku ttdo memang tak ah text nyaa ! tapi senang cerita dia memang dah berubah . berubah sesangat .. dia tak tahu kan aku kat sini selalu pikirkan dia . Aku takottttt .
aku takot dia curang dengan aku :'< aku selalu cakap kat dia jangan curang .. tapi jawapan dia ? tengoklahh .
hmm :'( yelahh , aku tahu aku tak perfect en untuk kauu ? hmm , tapea aku sayang kau royy . sayang aku ikhlas and tak mengharapkan ape ape . cuma aku nak kau setia jeee dengan aku , terima aku seadanyaa . tu jeee . tanak yang lain. Setiap kali aku post kat wall kau mesty kau delete post aku kan ? kau tasuka eh ? okayy . aku pahamm . thenks . *meleleh airmata tenguk profile ex kauuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 14 August 2012

13082012

Assalamualaikum :)
hi korangg , haa . aku updated blog nih , baca lah bacalah ! heww
Aku nak cerita kannn , alahh, maluu ahh :* 
aku nak cerita pasal diaa >.< 
diaa dah berubah , dia dah macam dulu balik , Ya Allah , happy tak terkata weyhh.
sayang dia sayang dia sayang dia :)
13082012 arytuu genap kitaorang sebulan :) sebulan jee kot macam 10 tahun jee aku punyer xcited kan .
haahha , ahh kesah apa aku yang penting aku happy ^^y 
Tuhan je yang tahu macam manaa , harap sangat dia paham perasaan aku and tahu aku sayang kan diaa :)
Ikhlas wey aku sayangkan diaa , tanak orang lain dahh , janji kau yang terakhir if bole tanak orang lain lagi ..
kita dah janji kan nak jaga hubungan kita nih bebaik ? 
gemukk sayangg kedingg vely much :* 
newayy , thenks sangat kat deaa sanggup turun sini nak jumpa aku even tadee duit .. 
kita dah dua kali kan sayang jumpaa ? thenks kayy biyy :*
pedulik lah apa orang nak cakap pasal kita,
yang penting kita jaga hubungan nih sesama taw biyy .
biy kat sanee jangan curang taw ? haaa , huney tak nampak tapi tuhan nampakk :')
biyy , kalau lahh biy tahu macam mana huney sayang kan biy kan best :')
iloveyousomuch !!
credit to : ROY EFFANDY BIN ROSLAN <3

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 8 August 2012

Roy Effandy bin Roslan :)

Assalamualaikum , Hi ..
lama dah tak updated blog nihh , hmm . Aku ade story nihh . 
ROY EFFANDY BIN ROSLAN ? siapa tu siapa tu ? nak tahu kee ?
haa , dea ialah boyprengg aku ! aiyoo , aku sayang dia sangat sangat ..
kita orang couple 17072012 :) 
Aku sayang diaa . diaa baik :) dia caringg sesangat sangat .. Tak sangka aku dapat jumpa dia :)
jyeahh , aku tathu ;ah dia sayang aku ke tidak . hmm , tapelah .. itu belakang cerita .
dia sayang or tak , yang penting aku sayang kan diaa .
haa , aku harap sangat dia yang last :'< aku tanak orang lain dahh , 
hhmm , lagi berapa hari jee nak genap sebulan ..
harap harap relay nih sampai sebulan dan seterusnyaa ..
tapi aku tenguk dia macam dah berubah sekarang , kenapa ?.. maybe aku adee buat salah kut kat diaa ?
hmm , ntahlah , aku ikhlas sayang kan dia. and aku harap dia pun ikhlas sayang kan aku ..
hmm , banyak sangat dugaan yang aku lalui dalam relay nih ..
dia dah berubah sangat .. dia dah tak macam dulu , dah tak macam first kami couple ..
kenapa ? dia adee orang lain kee ? dia dah tak sayang aku macam dulu lagi kee ?
kenapaa kenapa kenapa ? kenapaaa ?
aku tak sanggup lah weyh nak break dengan diaa , aku tak nak carik pengganti diaa.
dia dah bagi aku harap .  dia dah buat aku sayang kan diaa .
aku harap sangat dia jaga relay nihh :'<

credit to : Roy Effandy bin Roslan :')
biyy , huneyy nak biy yang dulu . yang selalu cakap sayang huneyy ,
yang selalu tepon huney , selalu amik tahu pasal huney , ;'(

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by xiao eyraaa