Online Diary .The Storyy :): Crush

Saturday, 15 September 2012

Crush

Hi koranggggg . heww :)
haa , arynih tatahu lah kenapa rajun sangat nak update blog . ohh lupaa , line curik dekat office bapak aku .
tu lahh aku rajin sangat :p .. heww , btw title aku ni about crush . ? elelele , macam lah korang tade crush kan ? mesty adee kan ? kan kan kan ? alahhh , tak yah tipu lahh . 

btw aku kan sebenarnyaa kan ade crush taww , aku sayang dia :) tapi dea kata dea perlukan masa .
kayy tapea , aku dah luahkan apa yang aku rasaa . sorry if buat kau tak selesa yeww sayang :) .
tapi kita text pun dah macam couple kan ? lol -.-

kitarang kenal dekat twitter :) , dia nk jumpaa , tapi aku kata .. belum masanya lg .. aku tak ready lagi lah nak jumpa :) sorry taww ! one day naty kita jumpa k . aku takut nak jumpaa . hmm . takut kau tak accept aku jaa . hmm , tatahu lahhh .

k niehhhh jeea , gua tade mudddddd :(

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comments:

 
Copyright © . All Right Reserved by xiao eyraaa