Online Diary .The Storyy :): i miss you .

Wednesday, 29 August 2012

i miss you .

dahh dekat seminggu kita break kan sayang ? and selama seminggu tu jugak lah aku menangis tenguk perangai kauu .
i miss very much biyyyyyyyyy :'( kenapa kau tak fikir perasaan aku wayyy ? kau happy dekat sanaa . Aku kat sini ? ari ari aku text kauu . kau balas pun takk . tapeaa . aku tak kesahh ..

aku tunggu text kau . tunggu kau tepon . hmm :'( 
kenapaa semua nih terjadi wayyyyyyyy . akuuu tatao lah kenapa .
aku nak jumpaa kau wayy . nak sangat . tolongg lahhhhh :'(
aku rindu suaree kau . aku rinduu ketawa kau . aku rinduuu nak dengar kau panggil aku sayanggg :(

banyak kot kenangan aku gn kau ? kau mintak aku lupakan kau . sorry aku tak boleh buat semua tuu .
aku tatahu lahhh . aku tak sanggup tenguk kau dengan orang lain .. aku sayang kau . aku tanak tenguk kau dengan orang lain , tanak tanak tanak . please T.T

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by xiao eyraaa